De ce LEADERMARK

Parte din echipa ta, adăugăm excelență!

Noi, la LEADERMARK- Centru de resurse și evenimente,  avem obiceiul să ne implicăm total când lucrăm pentru tine, clientul nostru. Fiecare eveniment pe care îl pregătim devine parte din inima noastră și îl organizăm ca și cum noi suntem clientul cel mai pretențios și important cu care am colabora. Toate obiectivele tale devin obiectivele noastre; de aceea, atitudinea și implicarea cu care coordonăm proiectul tău sunt pline de atenție, răbdare, căldură, promptitudine. Gândim cu câțiva pași înaintea brief-lui primit și îți prezentăm cele mai bune soluții.

Business-ul nostru a crescut de la an la an cu fiecare eveniment pe care l-am pregătit prin revenirea constantă a clienților mulțumiți.

De aceea, când te gândești la noi să știi că vom fi „partea din echipa ta și că adăugăm excelență!”

Știm cât de greu se obțin fonduri pentru un eveniment. De aceea, suntem alături de tine și îți propunem la fiecare pas soluții pentru optimizarea costurilor. Ca să ai un eveniment reușit fără alte griji. În plus, te ajutăm și realizăm împreună bugetul evenimentului gratuit.

Avem o activitate neîntreruptă din 2003. Ne-am întâlnit cu cele mai variate situații în evenimentele pe care le-am organizat. Și continuăm să fim alături de fiecare client cu cea mai vastă experiență pe care o aducem, pentru a avea evenimente memorabile!

Cunoaștem toate acele situații în care lucrurile par să aibă o voință proprie și să nu respecte planurile făcute. E în mentalitatea noastră, ca echipă, să ne descurcăm, să adaptăm, modificăm, schimbăm și apoi să îți arătăm că e bine și că încrederea pe care ne-ai acordat-o este perfect justificabilă.  Așadar, să știi că noi suntem întotdeauna pregătiți să găsim cea mai bună soluție pentru tine.

Am ridicat ștacheta destul de sus ca organizatori de evenimente: suntem alături de tine prompți, pregătiți, flexibili și creativi, riguroși cu fiecare capitol de cheltuieli. Devenim parte din echipa ta și cu inima și cu fapta, ca să îți fie ușor să revii cu evenimentele tale la noi iar și iar.

Ce e viața fără momentele de sărbătoare? Din 2017 avem o echipă specială care organizează cu entuziasm evenimente private (banchet, majorat, botez, aniversare specială, nuntă etc).

Dorești  angajați cu nevoi împlinite,  motivați și satisfăcuți de activitatea pe care o desfășoară? Care  au performanțe superioare? Îți propunem programele și servicii noastre de dezvoltare și evaluare profesională.

Reuniuni de afaceri, conferințe, congrese,  cursuri, seminarii, târguri de orice tip și dimensiune, deplasări, vizite ale unor parteneri importanți, lansări de firmă/ de produse/ servicii, aniversări, concursuri in-house, sau pentru public, petreceri corporate, evenimente speciale din viata firmei, felicitări de sărbători sau pentru ocazii speciale ….

Formarea in house este soluția noastră pentru a elimina barierele de timp și pentru a optimiza costurile, comparativ cu participarea la training-uri în afara firmei.

Evenimente private

Când viața profesională face loc celebrării cu bucurie din viața personală, să știi că ne poți invita să te ajutăm să organizezi aceste momente. Lasă în grija noastră programul, locația, furnizorii, entertaiment-ul. Spune-ne ce îți dorești, numărul de invitați și data evenimentului. Noi aducem experiența noastră precum și  parteneriatele pe care le-am dezvoltat. Avem o gamă largă de servicii pe care le putem combina pentru reușita evenimentului tău.

Hai, care e următorul eveniment de celebrare din viața ta? Așteptăm un semn aici să lucrăm pentru tine și să ne bucurăm alături de toți cei dragi, ai tăi.

Programe și servicii de dezvoltare și evaluare profesională

Programe și servicii de dezvoltare profesională

Ești specialist în departamentul de resurse umane? Ai o listă lungă de activități solicitante, de integrare a noilor angajați, să le evaluezi performanțele, programe de management al carierei și dezvoltare? Și în plus conducerea companiei așteaptă dovezi ale unui context favorabil, creat și întreținut de echipa de HR, pentru manifestarea și îmbunătățirea abilităților salariaților. Aici te putem ajuta noi!

Îți propunem programe de dezvoltare și planuri de evaluare profesională care sunt complementare activității departamentului de resurse umane. Abordăm un program de dezvoltare profesională prin prisma nevoilor la care răspunde, precum și a beneficiilor pe care le oferă, în contextul strategiei și scopurilor companiei. Oferim managerului de resurse umane un instrument care își atinge obiectivele de dezvoltare a potențialului angajaților.

Modul nostru de lucru: analizăm împreună nevoile angajaților și ale managementului. Ținând cont de cele constatate propunem tipul și metodele practice de învățare cele mai potrivite. Derulăm programul de instruire convenit. În ultima etapă facem o evaluare a eficienței activităților de formare.

Programe de evaluare a competențelor și abilităților angajaților

Dacă ai nevoie de o evaluare a angajaților, avem o soluție pentru tine! Elaborăm împreună un plan de evaluare profesională, pornind de la situația care a generat nevoia de evaluare. Stabilim obiectivele evaluării, tipul și metodele potrivite. După desfășurarea evaluării furnizăm un raport de evaluare ce evidențiază informații utile și soluții de îmbunătățirea performanțelor.

Echipa LEADERMARK crează un proces de evaluare confortabil pentru angajați. Este un punct de plecare pentru beneficii ce pot fi formare profesională dezvoltare sau chiar promovarea angajatului. Evaluarea făcută de sursă externă departamentului de resurse umane are și avantajul evitării unor potențiale stări conflictuale în relația cu colegii.

Seminarii in-house personalizate

Ai nevoie de un salt în formare și dezvoltare profesională a echipei tale de specialiști? Îți propunem să lucrăm împreună pentru a crea un program de dezvoltare profesională, adaptat nevoilor tale, livrat unde ai nevoie de el. Aducem pe cei mai buni dintre lectorii noștri. Astfel, îți utilizezi timpul optim, ba chiar ai și economii de costuri.

Pentru a pregăti planul de curs care răspunde cel mai bine cerințelor tale începem cu un set de activități de evaluare. Identificăm cunoștințele, abilitățile de care au nevoie angajații tăi pentru performațe sporite, precum și problemele pe care dorești să le soluționezi. Ne adaptăm și asimilăm cât mai bine cultura organizațională a firmei. Scopul nostru este ca rezultatele formării prin training-ul in house furnizat să ajute la realizarea obiectivelor de business.

Propunem un curs personalizat, cu un material adaptat. Folosim pentru exerciții și exemple situații reale din viața companiei, probleme și provocări pe care le-ați întâmpinat. Folosim terminologie specifică pentru ca participanții să intre rapid în temă să poată fi activi din prima clipă. În acest mod asimilează mai ușor noutățile și înțeleg că primesc expertiza de care au nevoie.

Propunerile noastre de cursuri in house sunt potrivite pentru grupe de minim 6 persoane și un optim de 15-20 de persoane.

Așteptăm cu mult interes mesajul tău pentru a începe o colaborare în acest sens!

În orice situație te găsești, din cele menționate mai sus, sau alt tip de eveniment pentru firma ta, dă-ne un semn aici. Răspundem cu promptitudine, curioși să aflăm care sunt dorințele tale, având carnețelul pregătit să notăm obiectivele tale și flexibili să te ajutăm la nivelul la care ne soliciți.

Creăm, proiectăm, dezvoltăm și gestionăm evenimentul în întregime sau doar o parte – fie că este un mic workshop, un curs sau un seminar, ba chiar și o conferință cu 1.000 de invitați. Tu ne dai nivelul de implicare și așteaptă-te să devenim parte a echipei tale pentru el.

Unii clienți ne dau o imagine de ansamblu și apoi au încredere și ne lasă să facem toate aranjamentele. Noi comunicăm constant și proactiv, ca să îi ținem la curent cu statusul pregătirii evenimentului, conform planului agreat. Alți clienți au idei foarte clare și chiar unele etape deja parcurse și ne solicită punctual să îi completăm. Indiferent de nivelul la care ești, când ne soliciți vom lucra în parteneriat cu tine. Promisiunea noastră e că suntem atenți la obiectivele tale, creativi în soluțiile pe care le propunem, preocupați permanent de optimizarea costurilor, cu o bună rentabilitate a sumei investite. La finalul evenimentului sperăm să primești aplauze la scenă deschisă de la participanții impresionați de modul cum l-ai organizat 😉.

Ne iei să facem echipă? Primul pas e un mesaj aici.